Vårt kött är hängmörat i sju dagar. Att hängmöra kött kan enkelt förklaras med att köttet får "mogna" innan vi serverar det. När köttet har fått mogna så har det tappat vätska och fibrerna har blivit mjukare. Köttet blir därför mycket mört och saftigt.
För oss är svenskt och framförallt lokala råvaror viktigt. Vår viktigaste råvara är kött. Vi tar vårt kött från Bjursunds gård i Valdemarsvik.
Förutom Gourmetburgare så serverar vi även Mahads bästa caesarsallad med kyckling eller räkor. Delimos lyxiga Pasta Caronara. Vår oxfiléburgare som är tillagad i Sous Vide för en fantastisk smakupplevelse. Samt en hel del annat som inte är "burgare".
Linköpings bästa läge. Vår stora uteservering går 30 meter från Göta Kanal. Här sitter du på första parkett under sommaren och njuter av alla båtar. På hösten och de kallare dagarna är vår inneservering mysigt inredd med behagligt ljus och varma färger.
[instagram-feed]
Automated page speed optimizations for fast site performance