fbpx

Home

Reservation

Julbord i Linköping på Kanalkrogen vid Bergs Slussar

Letar du efter ett klassiskt julbord i Linköping? Välkommen till Kanalkrogen vid Bergs Slussar, där vi erbjuder ett genuint och traditionellt julbord i en stämningsfull miljö vid Göta Kanal. Vår restaurang är det perfekta valet för både företag och privatpersoner som vill njuta av ett riktigt svenskt julbord.

Upplev Ett Klassiskt Julbord i Linköping

På Kanalkrogen serverar vi ett klassiskt julbord som inkluderar alla de traditionella rätterna du förväntar dig. Från Janssons frestelse och köttbullar till prinskorv, sill, och rödbetssallad, vårt julbord erbjuder något för alla. Vi sätter stor stolthet i att skapa en autentisk julstämning som får dig att känna dig som hemma.

Läs mer om vårt klassiska julbord här.

Julbord för Företag i Linköping

Planerar du ett företagsevenemang? Vårt julbord för företag i Linköping är den perfekta lösningen för en minnesvärd julfest. Vi erbjuder flexibla lösningar för både stora och små företag, med möjligheter att anpassa menyn och till och med inkludera underhållning. Kontakta oss för att boka ditt företagsjulbord idag!

Boka julbord för ditt företag här.

Billigt Julbord i Linköping

Vi tror att ett fantastiskt julbord inte behöver kosta en förmögenhet. Därför erbjuder vi ett billigt julbord i Linköping utan att kompromissa på kvaliteten. Våra priser är konkurrenskraftiga, och vi ser till att du får värde för pengarna, oavsett om du kommer med familjen, vännerna eller kollegorna.

Se våra prisvärda julbordsalternativ här.

Boka Ditt Julbord i Linköping på Kanalkrogen

Vår restaurang är ett populärt val för julbord i Linköping, så se till att boka i tid! Besök vår hemsida för att se alla våra julbordsalternativ och göra din bokning. Vi ser fram emot att välkomna dig till en oförglömlig julupplevelse vid Göta Kanal.

Oavsett om du söker efter ett klassiskt julbord, ett billigt julbord, eller det perfekta julbordet för ditt företag i Linköping, hittar du det hos oss på Kanalkrogen. Boka ditt julbord idag och upplev julens magi i en unik miljö vid Bergs Slussar.